De kan motta 30 pasienter, men Hurdalsjøen Recoverysenter har kun 12 i dag.

– Fritt behandlingsvalg har begrensninger i forhold til økonomiske rammer, sier administrerende direktør Ove Allers i Incita til Eidsvoll Ullensaker Blad.

Recoverysenteret ble for to år siden godkjent som fullverdig psykiatrisk sykehus. Det vakte stor oppmerksomhet at driveren Incita tilbyr et medisinfritt behandlingstilbud for mennesker med psykiske helseutfordringer.

I juni ble senteret også godkjent under ordningen fritt behandlingsvalg. Denne innebærer at en pasient som skal til behandling i spesialisthelsetjenesten har mulighet til å velge mellom offentlige og private behandlingssteder. For Incita og Hurdalsjøen Recoverysenter fungerer det ikke helt slik i praksis, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad.

[su_button url=»https://incita.no/2016/05/31/psykisk-helse-og-rus/» background=»#33ba51″ color=»#ffffff» size=»7″]LES MER OM HURDALSJØEN RECOVERYSENTER[/su_button]